Дигитална насадка за нощно виждане mod.NV007, PARD
Код на продукта: 07060066

Дигитална насадка за нощно виждане mod.NV007, PARD

Original price was: 890.00 лв..Current price is: 800.00 лв..

Цената в сайта е валидна само при поръчка онлайн!

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 29.70 лв.

 

Дигиталната насадка за нощно виждане модел NV007 на PARD е уред, с който може да преобразувате дневната оптика в нощна. Теглото и е 352 грама с поставена батерия и снадка, което в никакъв случай не натежава върху оръжието. Монтирането на уреда става бързо и лесно, като се поставя пред окуляра на дневния прицел. Свързването между двата компонента се извършва от адапторен пръстен / снадка, която е с диаметър от 45 мм. Има възможност тя да бъде заменена с 42 мм или с 48 мм, в зависимост от диаметъра на окуляра на дневния оптичен прибор. Цялостната конструкция на насадката е изработена от висококачествени материали. Използвана е алуминиева сплав, която е и изцяло водоустойчива. Това означава, че устройството може да се използва по всяко време от годината, без притеснения от метеорологичните условия. Също така издръжливостта на откат достига до 4000 джаула, като тук влизат оръжия с номинал на откат до .308 калибър.

 

Налице са два работни режима. Първият е дневен, като тук картината е цветна. Вторият е нощен, като кадрите са в черно-бялата гама. Това прави насадката универсална, защото няма да има необходимост от нейното сваляне. Наблюдението се извършва върху OLED екран на Sony. Матрицата е от високо качество, което от своя страна предоставя чиста картина с ясно изразени контури на обектите, по-малко енергия по време на употреба, което влияе положително върху издръжливостта на батерията.

 

Дигиталната насадка е с 3 нива на IR светлина, функция “Заснемане” и споделяне чрез Wi-Fi.

Инфрачервената светлина в зависимост от конкретната ситуация може да се регулира. Налице са три нива на яркост. Това са слаба, средна и силна. Изборът за нивото пряко зависи от наличната светлина по време на употреба. При необходимост от слаба подсветка се препоръчва употребата на най-ниското ниво, по този начин значително се увеличава живота на батерията с едно зареждане. Използваната инфрачервена светлина е от 850 nm и 5W мощност. Максималната дистанция, която може да освети в пълен мрак е от 150-200 метра. Допълнително за по-точно маркиране на целта е налице и лазерна точка. Поради тази причина уредът за нощно виждане е подходящ за наблюдения на диви животни и лов на близки и средни дистанции.

 

Оптичното увеличение е от 4х пъти, като има възможност и за дигитално такова от 3.5х пъти. Минималното фокусно разстояние е от 3 см до безкрай. Фината настройка по избистрянето на картината се извършва от фокусно колело, което е разположено централно в долната част, така че да не е нужно да се отмества поглед. Също така е предвидена и диоптрична настройка.

 

Уредът предлага възможност и за запечатване на наблюдаваната картина и действията. Може да се създават видеа или снимки, в зависимост от личните предпочитания. Резолюцията на видеото е от типа 1920х1080, като на снимките е от 2608х1944. Всички новосъздадени файлове се записват върху предварително поставена карта памет. Нейният капацитет може да бъде до 128GB. След това записите могат да бъдат разгледани по два начина. Първият е от самата карта. При този метод SD картата се поставя в четец или като се свърже насадката с компютър посредством USB кабел, който е включен в комплекта. Вторият вариант е посредством WI-Fi връзка, като за целта трябва да се изтегли безплатно мобилно приложение и смартфона ви да се сдвои с устройството. Захранването се извършва от презареждаема литиево-йонна батерия тип 18650. Нейната издръжливост в икономичен режим и непрекъсната работа достига до 8 часа. След това трябва да се презареди.

 

Технически характеристики и специални функции:

 

+ Оптично увеличение: 4х пъти;
+ Обектив: 16 мм;
+ Дигитално увеличение: 3.5х пъти;
+ Минимално фокусно разстояние: 3 см;
+ IR подсветка: 850 nm;
+ Мощност на IR подсветка: 5W;
+ Обхват на IR-светлина: 200 метра;
+ Издръжливост на откат: до 4000 джаула;
+ Лaзерна точка: Да;
+ Резолюция при наблюдение: 1024×768 HD;
+ Дисплей: OLED, Sony;
+ Резолюция снимки: 2608х1944 HD;
+ Резолюция видео: 1920х1080 HD;
+ Кадър в секунда: 30fps
+ Памет: външна SD карта с максимален капацитет 128 GB;
+ Захранване: литиево-йонна батерия тип 18650, презареждаема;
+ Издръжливост на батерията: 8 часа;
+ Диоптрична корекция: Да;
+ Материал: авиационна алуминиева сплав;
+ Водоустойчив: Да;
+ Режим на работа: дневен, нощен;
+ Wi-Fi споделяне: Да;
+ Размери: 16 х 9.7 х 4.7 см;
+ Тегло: 352 грама с поставена батерия и снадка.

 

Съдържание в комплекта:

 

+ Дигитална насадка NV007, PARD;
+ Снадка 45мм, като по желание на клиента може да се замени с 42 или 48мм;
+ Батерия тип 18650;
+ Изолирбанд;
+ Крепежни елементи;
+ Калъф за пренос и съхранение.

 

Гаранция: 2 години