Мачете TRAMONTINA Machete 26621/018 18″
Код на продукта: 06500010

Мачете TRAMONTINA Machete 26621/018 18″

28.00 лв.

Цената в сайта е валидна само при поръчка онлайн!

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 1.04 лв.

 

Мачетето на Tramontina модел 26621/018″ e удобен, надежден, многофункционален инструмент, който е незаменим помощник по време на екскурзия в планината. Благодарение на него ще преминете и през най-гъстия шубрак и успешно ще си набавите дървен материал за огъня или за импровизирания заслон. Наред с конвенционалните му функции, може да използвате всяко мачете и за редица други дейности, като например да разбърквате жаравата в огнището, да се подпирате на него, изкачвайки стръмни склонове, а ако ви се наложи, дори можете да си изкопаете малка яма. И това, разбира се, са само част от многобройните приложения на този универсален инструмент. Останалите зависят единствено и само от вашите нужди и особеностите на конкретния модел. Като нaпример за изсичане на всякакви храсти около къщата ви на село или на вилата, които се израснали там, докато вие сте отсъствали.

 

Основни характеристики:

Дръжка: Дървена (без защитно покритие) с чирени, закрепени с нитове. Много удобно стои в ръката, няма опастност да ви се прилъзне.

Острие: въглеродна стомана SAE 1070 със съдържание на въглерод от 0,7%. Изключително здрава и твърда стомана, която е и еластична и ще издържи на всякакви екстремни условия. За да се предпази от корозия, острието е покрито с тънък слой лак.

Заточване: с форма на клин. Острието на върха не е заточено, което го предпазва от повреда, ако случайно се забие в земята.

Кания: без индивидуална кания. При продажба се опакова във велпапе.

 

Моля, обърнете внимание!

Мачетете са остри. Използвайте много внимателно. Не оставяйте на място достъпно за децата.