Дигитален прицел mod. NV008P Plus, PARD
Код на продукта: 07060067

Дигитален прицел mod. NV008P Plus, PARD

1,690.00 лв.

Цената в сайта е валидна само при поръчка онлайн!

Изчерпан

 

ГОРЕЩА НОВИНА: Дигиталният прицел за дневно и нощно виждане модел NV008P Plus (V.3.0) на Pard спечели приза за продукт на годината в категорията нощно виждане на Great British Shooting Award 2021.

 

Дигиталният прицел модел NV008P Plus V. 3.0 на бранда PARD е цифрово устройство 1080P (Full HD), с което може да се извършва детайлно обследване на даден периметър през нощта. Уредът е спомагателен способ за наблюдение на диви животни, а също така се използва в сферата на сигурността, като охрана на поля, язовири или гранични зони. Дигиталната оптика може да се монтира на оръжие с висок откат при изстрел. Издръжливостта достига до 5000 джаула, което позволява да се ползва и с доста мощни карабини. С HD екран от SONY OLED. Използвайки уреда през светлата част на деня картината е с наситени цветове. Вечерно време образите се характеризират в черно-бялата гама. Предвидени са две опции за увеличение. Първият вариант е от 6.5 пъти, вторият е от 13 пъти. Смяната на желаното увеличение става бързо с едно натискане на бутон. Допълнително е добавено още едно дигитално увеличение от 2 пъти.

 

За максимален комфорт конструкцията се отличава с изключително компактни размери и олекотено тегло, за което Pard имат патент. Поради тази причина това е предпочитан уред от ловци или служители по сигурността, при които се изисква по-продължително наблюдение. Захранването се извършва с поставянето на една презареждаема батерия тип 18650 с капацитет от 3200 mAh. В непрекъснат режим на работа достига за около 6-8 часа без да e включен IR фенер. Това означава, че при използването на инфрачервена светлина, в зависимост от нейната сила, времето намалява на половина.

 

Едно от предимствата на V008P Plus е вградения мощен инфрачервен фенер (IR), който разполага с 5W мощност на диодите, с което успява да освети пространства в пълен мрак на дистанция до 150 метра и до 200 метра при наличието на странична светлина от звезди и луна.

 

Когато искате да запечатате дадени моменти на видео или снимки задължително трябва да поставите външна карта памет. Тя може да бъде с максимален капацитет от 128 GB. Също така може да синхронизирате и дата и часа, за да имате ясна представа за последователността на събитията. Видеото се записва в MP4 формат. Полезна опция на уреда е възможността да предава картина онлайн върху смарт устройство. За целта трябва да бъде изтеглено предварително безплатно приложение, а самата връзка става чрез WiFi.

 

Допълнителни характеристики:

+ Лесен за използване уред;
+ Компактен, лек и с ергономичен патентован дизайн;
+ Водоустойчива защита със стандарт IPX7, гарантиращо, че устройство ще работи безпроблемно при дъжд;
+ Голямо работно разстояние над 200 метра с вградена инфрачервена (IR) подсветка;
+ Дневен и нощен режим на работа, може да се използва по всяко време, дори и при пълен мрак;
+ Интегрирана Picatinny база за аксесоари.

 

 

Спецификации:

 

+ Оптично увеличение: 6.5х – 13х;
+ Хоризонтален ъгъл на видимост: 40°;
+ Цифрово увеличение: 1х2х;
+ Честота на кадрите: 30 кадъра в секунда;
+ Разделителна способност снимки: 2592х1944;
+ Разделителна способност видео: 1920х1080;
+ Разделителна способност околяра: 1024х768;
+ Метод на свързване: Wi-Fi;
+ Диапазон на фокусиране: от 3 метра до безкрайност;
+ Диоптрична корекция: от +5 до -5 диоптъра;

+ Диаметър на изходния лъч: 8 мм;

+ Отстояние от зеницата: 35 мм;

+ Мощност на IR подсветката: 5W;
+ Лазерен целеуказател: 1mW;
+ Съхранение на снимки и видео: с SD карта (не е включена в комплекта);
+ Захранване: презареждаема литиево-йонна батерия 18650 3,7V;
+ Работна температура: от -25° до +50° C;
+ Размери: 162х54х69 мм;
+ Тегло: 450 гр.

 

Съдържание в комплекта:

 

1 х Дигитална дневна и нощна оптика;

1 х USB кабел;

1 х Монтажна база;

1 х Твърд калъф за пренос и съхранение

 

 

ГАРАНЦИЯ: 2 години