Активни aнтифони тапи Isotunes Sport Caliber BT Bluetooth, 85db
Код на продукта: 50502177

Активни aнтифони тапи Isotunes Sport Caliber BT Bluetooth, 85db

359.00 лв.

Цената в сайта е валидна само при поръчка онлайн!

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 13.33 лв.

 

ISOtunes® Sport е марка на американската компания Haven Technologies, чиито създатели произвеждат устройства за висококачествена защита на слуха и антифони повече от три десетилетия впечатлявайки с нови функции като интелигентно шумопотискане.

 

Активните антифони тип тапи на ISOtunes® Sport модел Caliber BT са специално проектирани за ловна стрелба. Те предлагат излючително високо ниво на заглушаване на шум от изстрели – SNR: 32dB, като същевременно увеличават звуците на гората и позволяват да комуникирате свободно с колегите си. Малки и много удобни при прикладване и стрелба.

 

Благодарение на функцията Bluetooth, можете също да ги използвате като слушалки – те ви осигуряват кристално качество на звука, когато слушате любимото си радио. Освен това, благодарение на вградените в тях микрофони са идеални и за телефонни разговори! ISOtunes® Sport Caliber BT поддържат Bluetooth 5.2 и връзка със свързаното устройство до 9 метра.

 

Допълнителна информация:

 

+ Технологията Tactical Control Sound™ усилва околните звуци до 8 пъти за под 2 милисекунди. Околните звуци се усилват, докато внезапните силни шумове (от изстрел) се заглушават;

+ SafeMax™ технологията им осигурява изключително качество на звука, същевременно защитавайки слуха от звуци над 85dB;

+ Caliber BT осигурява двойно изживяване, кaто едновременно ограничава и притиска звука, гарантирайки безопасността ви.

+ Активните антифони тапи са клас на устойчивост IP67 – ще устоят на вода, пот, прах и всякакви тежки атмосферни условия.

 

СВАЛЕТЕ ОТ ТУК РЪКОВОДСТВО ЗА УПОТРЕБА!

 

ISOtunes® Sport Caliber BT пристигат в удобен калъф за съхранение с двойно предназначение: той е и поуър банк за зареждане на антифоните – достатъчно е просто да ги поставите в него и те ще започнат да се зареждат. Животът на батерията при слушане на музика и телефонни разговори е със забележителните 16 часа, плюс още 30 при използване на кутията за зареждане.

 

Като допълнителен аксесоар може да закупите удобна кабелна връзка за тапите – така не е необходимо да ги прибрате всеки път в калъфчето по време на ловен излет, ако желаете да ги сваляте и поставяте.

 

Гаранция: Всички продукти на ISOtunes® Sport се предлагат с 1-годишна гаранция срещу дефекти в материала и изработката. Гаранцията не покрива щети от неправилна употреба, злоупотреба или неоторизирани модификации. Ние ще осигурим безплатна замяна за клиенти, които имат дефектни продукти в рамките на 12 месеца от покупката.