Код на продукта: 02011964

Huglu Renova Synthetic 12/76

1,080.00 лв.

Цената в сайта е валидна само при поръчка онлайн!

Новите ловни полуавтомати Renova Synthetic 12/76 на турската фирма Huglu се отличават с отлична изработка, изключителна здравина и елегантен дизайн. Важно е да отбележим, че този модел е удобен за ловуване на разнообразен дивеч, което го прави предпочитан от мнозина.

 

Основни характеристики:

 

+ За ефективно групиране, здравата и олекотена конструкция е придружена от цев, изработенa от италианска стомана 4140.

+ Благодарение на подобрения и подсилен механизъм на инерционната система, Renova осигурява максимална ефективност при стрелба с тежки и леки патрони.

+ Сега можете да персонализирате оръжието си точно както вие искате, благодарение на допълнителни плочки за промяна на ъгъла и дължината на приклада.

+ Подобрен бутон на затворната задръжка. Бутонът вече е уголемен, което прави по-лесно освобождаването на затвора.

+ Тайната за перфектния изстрел се крие в прикладването. Затова Huglu са разработили затилък, състоящ се от специални компоненти, така че при изстрел откатът да се усеща минимално. Тази подложка не само абсорбира интензивността на отката, но и улеснява прикладването на пушката.

+ Huglu отделят голямо внимание производството на всеки детайл от Renova да е с най-добрите компоненти. Предпазителят, който е на спусъковата скоба е изцяло изработен от алуминий с механична обработка, подобно на всички останали полуавтоматични модели, като по този начин производителя удължава живота на вашата пушка.

+ Системата за подаване на патрони е напълно обновена като по този начин сега е по-лесно при практична стрелба с новата ви Renova.

+ Има 5 мобилни шока с дължина 7 см, които увеличават ефективността за групираност на изстрелите, което води до подобряване и на точността ви по време на лов.

+ Конусовидното стеснение след патронника е удължено, което води до намаляване на дулния скок и отката при стрелба.

 

Други характеристики:

 

+ Главата е изработена от дуралуминий 7075;

+ Лазерна гравировка;

+ Полипропиленов куфар за транспортиране.

 

 

Всички оръжия на Huglu са с 3 години гаранция!