Бързомер Hawke Reflex Sight Auto Brightness Weaver
Код на продукта: 07020020

Бързомер Hawke Reflex Sight Auto Brightness Weaver

295.00 лв.

Цената в сайта е валидна само при поръчка онлайн!

Изчерпан

 

Бързомерецът RD1x Auto Brightness е най-новият член в семейството на английската компания Hawke. Той е оборудван със специален датчик, който ви позволява автоматично да променяте яркостта на точката на насочване в зависимост от интензивността на осветлението. Към днешна дата този бързомер е един от най-леките и компактни отворени бързомери на пазара с автоматичен контрол на яркостта. С 25-слойно покритие на лещата за максимална яснота на изображението и антирефлексно покритие, което улеснява по-точна стрелба, особено в условия на намалена видимост. С мерна точка 5MOA

 

Бързомерецът е предназначен изключително за лов през деня. Сензорът на визьора реагира на нивото на околната светлина. При слънчево време точката на насочване има максимална яркост. При облачно време точката на насочване е с по-малка яркост. Когато количество светлина не позволява прихващане на цел, точката на насочване има минимална яркост или е напълно изключена. Червената точка е с автоматично регулируема яркост. Ако сте забравили да изключите фоновото осветление, автоматичното изключване ще ви помогне да запазите батерията от изтощаване. Освен това, когато капакът е поставен, уреда автоматично се изключва.

 

RD1x Auto Brightness е проектиран да бъде удароустойчив, водоустойчив с алуминиев корпус, който предпазва оптиката от нежелана повреда при сблъсъци, падане, силно въздействие и тежки метеорологични условия. Моделът олицетворява основните предимства на Hawke – високо качество, безпроблемна работа и разумна цена. За разлика от много други бързомери от този клас, Hawke RD1x Auto Brightness е с включен монтаж Weaver / Picatinny. Уредът има ултра компактен лек корпус, изработен от висококачествена алуминиева конструкция. Със своя Фиксиран фокус е идеален за пистолети за динамична стрелба, спортни карабини и ловни пушки. Издържан тест с ръчни огнестрелни оръжия от всички калибри.