Панталон за лов Hart Massaias-J, кафяв
Код на продукта: 18010531-39

Панталон за лов Hart Massaias-J, кафяв

109.00 лв.

Цената в сайта е валидна само при поръчка онлайн!

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 4.05 лв.

НАЛИЧНИ РАЗМЕРИ: 40, 42, 44, 46, 48, 50, 54.

Панталоните на Hart модел Massaias са предназначени за дейности на открито, като туризъм, лов или риболов. Те са изработени от еластична материя, изтъкана от 98% памук и 2% Xtretch Dynamic еластан, за повишен комфорт и свобода на движение. Много тихи, приятни на допир, издръжливи и дишащи, те ще осигурят оптималната температура и ще абсорбират телесната влага при физическо натоварване, освобождавайки я навън, така че кожата ви да диша и да остане суха през цялото време независимо от усилията.

 

С два предни скосени джоба и два задни джоба те могат да се използват успешно както за лов, така и за ежедневни дейности, на работа, в града или в училище, като придават на тоалета ви спортен и изискан вид едновременно. Можете да се наведете, да коленичите, да се изкачите в планината, да скочите без да се чувствате стегнати в менгеме и без панталоните ви да се разпорят!

 

Благодарение на модерното прилягане те пасват красиво на всяка фигура, създавайки оптичната илюзия за дълги и тънки крака. Затварят се с преден цип, джобовете за ръце са големи, а задните се затварят с копчета в хармонични кафяви и бежови цветове. Съчетани с кожен колан, риза в естествен цвят и ватирана жилетка или яке, те ще подобрят качеството на тоалета ви навсякъде и по всяко време. Може да минете преспокойно за манакен. J

 

Продуктите на испанската марка Hart са с високо качество, като производителят е изцяло ангажиран и иска да получи технически, тактически, спортен, ежедневен, но и елегантен завършен продукт. И той успя! Клиентите по целия свят се радват на качеството и дългосрочната употреба на дрехи и обувки Hart!

 

СЪСТАВ:
Материал: 98% памук, 2% Xtretch Dynamic еластан
Ластици (Stretch)
Безшумен
Дишащ

 

ОБЩИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сезон подходящ за носене: Пролет-Лято, Есен-Зима
Спорт
Туризъм
Лов
Риболов
Поход
Къмпинг
Подходящ за пералня машина