Ловна шапка двулицева BLZ4, Hart
Код на продукта: 18027-015-321

Ловна шапка двулицева BLZ4, Hart

44.00 лв.

Цената в сайта е валидна само при поръчка онлайн!

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 1.63 лв.

В днешно време шапката обикновено е аксесоар към облеклото, но излизайки сред природата било то на лов или излет шапката става необходимост. Тя защитава ловеца или туриста от слънце, студ, дъжд, сняг или клони. При ловците шапката изпълнява и сигнална функция за обозначаване на позицията на ловеца, за да се избегне т.н. приятелска стрелба.

 

Ловната шапка на испанската фирма Hart Hunting модел BLZ4 e водоустойчива и с дишаща мембрана Osmotech. Тя е двулицева има наушници, които при нужда се спускат, за да предпазят ушите.

 

– Специални материали и мембрана:

Hartware Concept, Osmotech Plus

 

Налични размери: 56, 58.

 

КАК ДА ОПРЕДЕЛЯ КАКЪВ РАЗМЕР ШАПКА ДА ИЗБЕРА?

 

 

 

 

За да установите размера на Вашата шапка, може да видите и измерите размера на шапките, които вече притежавате или да измерите главата си. Размерът на шапката е равен на обиколката на главата Ви (в см).

Как да премерите главата си?

 

Обичайно трябва да поставите метъра около 1см над ушите и през средата на челото. Ако имате стара шапка, сложете я и вижте как точно ви е удобно да я носите. Така най-добре ще прецените къде да измерите обиколката на главата. Дръжте метъра/конеца опънат, но не твърде силно. Трябва да измерите точно там, където ще стои шапката. Ако се колебаете между два размера, обикновено е най-добре да изберете по-големия.

Стандартна номерация за възрастни: 53, 54, 55, 56, 58, 60, 61, 62 и 63.