Активни антифони ProTac III с лента за глава, Peltor™
Код на продукта: 50506011

Активни антифони ProTac III с лента за глава, Peltor™

225.00 лв.

Цената в сайта е валидна само при поръчка онлайн!

Налично за предварителни продажби

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 8.35 лв.

 

Ативните антифони ProTac™ III на Peltor™ са с функция за регулиране според нивото за външно слушане, което ви помага да се съсредоточите върху работата си и да комуникирате с колегите си в шумна среда, без да махате слуховата защита. Стереовръзката Ви позволява да слушате и по-добре да определяте посоката на алармите, предупредителните викове, звука от движещите се назад превозни средства, стрелба и др.

 

ИНСТРУКЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ                              ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

 

 

Допълнителни характеристики:

 

+ Конструкция с двойна обвивка. За да се предпази електрониката от потта в наушниците, тя е поставена отвън под обвивката.

+ Предупреждение за изчерпана батерия. Лесно е да разберете кога двете батерии АА трябва да се сменят. Ако не са използвани, слушалките се изключват след 4 часа, за да се запазят батериите.

+ Сменяеми възглавнички и обвивка от пяна (хигиенен

+ Защита на слуха. Наушниците за заглушаване на шума и осигуряват защита на слуха в среда с потенциално опасен шум.

+ Микрофони в зависимост от нивото. Цифровата функция в зависимост от нивото за външно слушане е настроена на пет стъпки.

+ Свързване с външни устройства. 3,5 мм стерео вход за слушане позволява свързване с клетъчен телефон, двустранна радиовръзка или други външни устройства (до 82 dB).

+ Големи лесни за употреба бутони за регулиране на силата на звука и включване/изключване.

+ За да отговорят на нуждите на повече потребители активните антифони се предлагат с лента за глава. Изцяло в черен цвят. Металната част е от неръждаема стоманена и осигурява добро притискане.