Универсална смазка Spray 200ml, Ballistol
Код на продукта: 16020500

Универсална смазка Spray 200ml, Ballistol

14.00 лв.

Цената в сайта е валидна само при поръчка онлайн!

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 0.52 лв.

BALLISTOL SPRAY 200ml

Универсална смазка спрей за поддръжка на метал, дърво, кожа, гума, синтетични материали, естествена кожа и много други. Идеална за ръчна работа, индустрията, земеделия, домакинство, градинарство, за коли, лов и риболов.

 

Универсална германска смазка – спрей от Ballistol с ненадминато качество. Почиства, предпазва, поддържа и смазва всичко! Подходяща за всяка ситуация, смазката на Балистол е задължителна за всеки ловец, рибар, монтьор, градинар, шофьор и за всяко домакинство. Предлага се във вид на спрей – 200мл.

 

+ Леки автомобили, камиони и велосипеди: Поддържа части от алуминий и хром, гумени продукти и синтетични материали. Почиства, предпазва и поддържа купето. Спира скърцането на пантите, предпазва ключалките от замръзване и гумата от залепване през зимата.

 

+ Кожени изделия: Смазката Балистол прави сухата и твърда кожа мека и гъвкава, като я предпазва от вода и влага. Импрегнира, дезинфекцира и придава копринен блясък на кожата. Перфектна за мебели, обувки, седла и кожени дрехи. Не е подходяща за велур.

 

+ Домакинство: Раздвижва трудно подвижни ключалки и затегнати панти. Почиства и предпазва алуминиеви и висококачествени стоманени повърхности, както и дървени и синтетични материали. Предпазва, дезинфекцира и осигурява дълготрайна защита от ръжда. Възстановява дървесината на врати, шкафове и мебели и придава копринен блясък. Отстранява петната от вода.

 

+ Градина: Удобна за поддръжка на градински инструменти, косачки, ножици, триони, брадви и други.

 

+ Индустрия: Универсалната смазка Балистол се използва за поддръжка на всякакъв вид машини и уреди, дори и в хранително-вкусовата промишленост.

 

+ Оръжие: Образува защитен филм върху метала и спира корозията. Почиства и смазва всякакви оръжия. Разтваря отлаганията от барут, олово, мед и цинк. Не засъхва и прониква и между най-фините части. Разтваря стари отлагания и останки от неподходяща смазка.

 

+ Риболов: Смазката Ballistol почиства и поддържа въдиците, смазва механизмите на макарите и ги защитава от корозия. Не позволява на влакното и водачите да замръзват по време на зимен риболов.