Покупка чрез изплащане

Покупка чрез изплащане

„Росбул Арм” ЕООД в партньорство с „Ти Би Ай Банк“ ЕАД

представят кампанията „В подкрепа на Големия лов 2 – продажба на стоки на изплащане без оскъпяване“

Всеки наш клиент може да се възползва от схема на изплащане с 0% лихва, без такса и ГПР от „Ти Би Ай Банк“, на 6 равни месечни вноски с първоначална вноска, която се плаща както на място в магазини „Росбул Арм”, така и с доставка “Наложен платеж” с куриер през виртуалния ни магазин.

Бързи покупки от 100 до 30 000 лв

Одобрение до 15 минути

От 23.02 до 31.12.2023г. в магазините на Росбул Арм предлагат бързи покупки на лизинг чрез „Ти Би Ай Банк“, който отпускат целево средства за закупуването на избрани от Вас потребителски стоки.

Покупката може да бъде осъществена във всеки от 3-те търговски обекта на Росбул Арм, включтелно и през виртуалния им магазин.

Изберете желаната стока и се обърнете към нашите кредитни консултанти. Решение по Вашето искане за кредит ще получите докато сте още в магазина. След одобрение можете да вземете Вашата стока веднага.

Условия за кандидатстване за кредит „Бързи Покупки”.

За целеви кредит могат да кандидатстват:

Физически лица, пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи в България чуждестранни граждани с регулярни доходи.

Условия за кандидатсване онлайн:

Кандидатстването онлайн, изключва разпечатване и подписване на документите, ксерокопирането на документ за самоличност, както и връщането на всичко изброено обратно към подателя с куриер. Всичко това се случва изцяло онлайн.

След като изберете продукт на сайта www.oragie.net, благодарение на калкулатора разположен при всеки продукт, можете да изчислите месечната си вноска с или без първоначална вноска (заплаща се на куриера или лично), дали ще има застраховка и каква, както и разбира се за какво време бихте искали да разсрочите плащането си.

След въвеждане на личните си данни и поддавайки кандидатурата си към „Ти Би Ай Банк“, следва обаждане от екип „Онлайн обслужване на клиенти” на банката*.

*Това може да отнеме до 1 работен ден.

При одобрение, служителят на „Ти Би Ай Банк“ ще ви обясни как да прикачите/изпратите личната си карта и как да подпишете договора онлайн. Потвърждението за одобрение се изпраща към Росбул Арм и ние се свързваме с вас за уточняване на доставката. Екипът на Oragie.Net е в готовност да ви изпрати продукта в рамките на 2 работни дни. (Ако не сте избрали личното му получаване в някои от магазините ни.)

В случай, че при кандидатстване сте посочили „Първоначална вноска към търговеца“, последната би следвало да бъде заплатена на куриера, при изпращане с такъв или при личното получаване на продукта, срещу касов бон.

Ангажимента Ви по заплащане на последващите вноски е към „Ти Би Ай Банк“ и е уговорен в Договора сключен между двете страни, както и коректно изплащан по посочените от банката начини.

„Ти Би Ай Банк“ – удобен и надежден начин да получите всичко, което пожелаете още сега.