Промоция за млади ловци на гладкоцевни пушки в Росбул Арм

Промоция за млади ловци на гладкоцевни пушки в Росбул Арм

huglu-istanbul_820x461

Оръжейни магазини Росбул Арм стартират промоционална кампания “В подкрепа на младите ловци” в периода от 22 юли до 30 септември 2024 г. Промоцията включва -10% отстъпка на всички гладкоцевни оръжия Huglu и аксесоари за тях.

Екипировка и оръжие за млад ловец. Дойде ли началото на лятото – често срещаме този въпрос:

“Здравейте, предстои ми да си купя първата пушка и съм пред голяма дилема – каква да е тя?”

Всички искат най-доброто на прилична цена. Отговорът на Росбул Арм е: инерционен ловен полуавтомат Renova или газова полуавтоматична пушка Veyron – и двете на турския производител Huglu.

От 2018 г. Renova е най-продавания им ловен полуавтомат въобще. Renova се отличава с отлична изработка, изключителна здравина и елегантен дизайн. Важно е да отбележим, че този модел е удобен за ловуване на разнообразен дивеч, което го прави предпочитан от мнозина.

Предлага се с дървен и синтетичен приклад в калибър 12х76 и различни дължини на цевите – 610мм, 710мм и 760мм.

Цената на основния модел Renova със синтетичен приклад е 1080 лв., а на този с дървен приклад – 1110 лв. Тези цени са без отсъпката от -10%.

>Пълни характеристики на Huglu Renova<

През 2019 г. гладкоцевния полуавтомат с газово бутало Veyron в 12 калибър на турската фирма Huglu беше представен на германското изложение IWA.

Идентична изработка, здравина и елегантен дизайн както при Renova, но с по-бързо презареждане, благодарение на новата подобрена газова бутална система. Така Veyron работи много по-бързо и се нуждае от по-малко почистване в сравнение с обикновена автоматична пушка.

>Пълни характеристики на Veyron<

Цените на различните модификации варират в зависимост от окомплектовката. Базовите са 1080/1110 лв. При Huglu цените са повече от разумни за качеството, което получавате, затова покупката на нова турска пушка става една наистина добра сделка за младите ловци. Особено когато те могат да ползват специалната отстъпка за тях.  Ако нямате все още издадено разрешително може да заплатите харесаната пушка, за да запазите промоционалните условия за закупуване. Успешен ловен сезон!

Всички оръжия на Huglu са с удължена 3 годишна гаранция за България!

Важно допълнение: Всеки клиент на Росбул Арм може да се възползва от схема на изплащане с 0% лихва, без такса и ГПР от „Ти Би Ай Банк“ ЕАД, на 6 равни месечни вноски с първоначална вноска, която се плаща на място в магазини „Росбул Арм” като същевременно си ползва – 10% отстъпка за млад ловец.

ВАЖНО: Относно Регламента REACH, забраняващ изхвърлянето и носенето на оловни сачми във или в рамките на 100 метра от влажните зони.

За да стреляте със стоманени сачми е необходимо само да се смени шока със специален за целта. Huglu продават в комплект с пушките Renova и Veyron, 5 броя сменяеми шока, които са годни за целта, просто не трябва да се използва стеснение от М (три черти) за стомана, а само тези с 4 и 5 черти. Пълен шок F e непрепоръчителен. В инструкцията за експлоатация на оръжието това е упоменато.